ETSIMME SÄHKÖSUUNNITTELIJAA!

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Tausta: (nuorempi suunnittelija: Opintojen loppuvaihe – jo työkokemusta)
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: Täysipäiväinen, tarvittaessa joustava
Sijainti: Turku, Pääskyvuori

APT-Elektro hakee nyt nuorta ammattilaista kehittymään sähkösuunnittelun todelliseksi asiantuntijaksi!
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti sähkösuunnittelun eri osa-alueita. Projektit koostuu pienistä tilamuutoksista useamman vuoden kestäviin suurten kiinteistöjen kokonaisvaltaiseen sähkösuunnitteluun.

Työtehtävät voivat painottua vahvavirtasuunnitteluun tai heikkovirtajärjestelmiin kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävänkuvaasi muokataan kokemuksesi ja osaamisesi sekä kehitystavoitteiden mukaan – alussa se voi sisältää pienempiä omia osa-alueita ja vanhemman suunnittelijan avustavia tehtäviä, mutta kokemuksen karttuessa saat enemmän vastuuta ja pääset toteuttamaan kaikkia osa-alueita projekteissa.

Tässä tehtävässä liityt meidän viiden ammattilaisen porukkaamme, joka on valmis tukemaan ammatillista kehittymistäsi. Meillä vallitsee rento meininki ja pääset itse vaikuttamaan niin oman työsi tekemisen tapaan kuin työympäristöön. Kuuntelemme työntekijöiden ideoita ja seuraamme alan uusia tuulia työkalujen ja teknologioiden suhteen – suunnittelussa hyödynnetään tietomallinnusta laajasti.

Odotamme sinulta:

• Soveltuvaa sähköteknistä koulutustaustaa ja työkokemusta sähkösuunnittelualalta. (Nuorempi suunnittelija: kesätöiden tai harjoitteluiden kautta)
• Perus IT-taidot sekä CAD-osaamista, MagiCAD-osaamisen näemme eduksi
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn niin toimistolla kuin asiakasrajapinnassa. Sinulla on intoa kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta alalta

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden päästä hyödyntämään alan uusimpia työkaluja työssäsi ja oppimaan niistä lisää
• Matalahierarkkisen ja joustavan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan omaan työympäristöösi sekä erinomaiset puitteet menestyä työssäsi
• Asiantuntevat työkaverit sekä työtäsi tukevan tiimin vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:n osoitteeseen apt@apt-elektro.fi. Olemme pian yhteydessä sinuun.